Over ons

Oprichting

Stichting Hart voor Oss is in 2016 opgericht door Jeroen Boeijen.
Na een reanimatie oproep als burgerhulpverlener was er binnen 1,5 km van de oproep geen AED beschikbaar. Hierdoor heeft het slachtoffer het helaas niet gered. Dit heeft zoveel indruk gemaakt dat Jeroen zich hierna is gaan inzetten om eerst in zijn buurt en later in heel Oss AED’s te plaatsen die 24/7 beschikbaar zijn.

Doelstelling

Stichting Hart voor Oss streeft er naar om de stad Oss “hart veilig” te maken.
Dit doen wij door AED’s, op strategische plaatsen op te hangen en te onderhouden die 24/7 beschikbaar zijn voor burgerhulpverleners. Hiermee wordt de overlevingskans na een hartstilstand vergroot.

Cruciaal hierbij zijn burgerhulpverleners. De burgerhulpverleners kunnen deze AED’s na oproep van de 112 centrale inzetten tijdens een reanimatie in de buurt.

Vrijwillgers gezocht

De AED’s worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden. En de AED’s die opgeroepen zijn, worden zo snel mogelijk gecontroleerd.

Wilt u ons helpen om de AED’s te controleren of heeft u interesse voor de rol van penningmeester, neem dan graag contact op met Jeroen Boeijen, tel. 06-25555577 of stuur een bericht aan info@hartvooross.com

Bestuur

Jeroen Boeijen

Voorzitter

Marlene Schalken

Secretaris

Penningmeester

Bestuursleden

Geri Boeijen

Bestuurslid

Marian de Sain

Bestuurslid

Harm van den Berg

Bestuurslid
Over ons

©2021 www.hartvooross.com - stichting Hart voor Oss

Telefoonnummer

  • 06-25555577